GeekVape Wenax K1 recenzija

                                                                         Wenax K1

 

Posle veoma upornog traganja za nekom novom, prostom E-cigaretom naišli smo na jednu od novijih i to iz fabrike veoma popularnog proizvođača GeekVape, u pitanju je Wenax K1 POD sistem.

Na prvi pogled, uređaj tako „mršavih“ karakteristika uopšte nije izgledao kao neki koji bi napravio bilo kakav „Game Change“ na našem tržištu. Međutim, u toku testiranja samog GeekVape Wenax K1 POD ustanovili smo da je ustvari sam dizajn e-cigarete taj koji najviše privlači korisnike. Da se razumemo, sam POD ima svoje pozitivne osobine, ali takođe ima i određeni broj mana.

Prva pozitivna stvar je taj što poseduje dve vrste prekidača, manuelni i automatski. Što u prevodu znači, da se sam uređaj može aktivirati pritiskom na taster koji se nalazi na sredini tela, ili se aktivira samim inhaliranjem pare bez ikakvih pritiska. Takođe postoji i opcija da se manuelni taster deaktivira nakon 10 konstantnih klikova na sam taster nakon što se uređaj skroz ugasi.

GeekVape Wenax K1 POD u svom sistemu takođe poseduje indikator koji pokazuje koliko je još energije u bateriji preostalo, tako da u svakom trenutku možemo videti ukoliko je potrebno dopuniti je.

Ukoliko je boja na indikatoru zelena –  baterija je puna/skoro puna.

Ukoliko je boja na indikatoru plava – baterija je negde na oko 50%.

Ukoliko je boja na indikatoru crvena – bateriji je ostalo još malo „života“ i potrebno ju je napuniti.

Jedna od brojnih prednosti je ta da se baterija ovog uređaja napuni za ne više od 30 minuta. 

Wenax K1

 

Sam kapacitet Geekvape Wenax K1 POD sistema je 600 mAh, što generalno i ne spada u one najizdržljivije, što je jako bitno imati na umu ukoliko ste „Hardcore vaper“.

Konkretno Wenax K1 je po mišljenju Vape and Zla shop  tima namenjen za početnike ili za one kojima je potreban pomoćni uređaj (Da ga ima za svaki slučaj).

Upravo ova e-cigareta je najprodavanija trenutno kod nas, i uglavnom, utisci su i više nego pozitivni.

Pitali smo se dugo šta ima taj uređaj toliko a da drugi jednostavno nemaju, a onda smo kada smo i sami počeli da ga koristimo, shvatili smo da je Wenax K1 neverovatno lagan, neodoljiv za korišćenje, i nekako se slaže uz bilo kakav stil oblačenja, što je verovali ili ne iz nekog razloga većini korisnika i bitno.

Bez obzira što ima mršavu bateriju, Wenax K1 pošteno izdrži celokupno radno vreme od 8 sati, tako da budite bez brige ukoliko planirate da ga nosite na posao, ili u kafanu, neće vas izdati!

Testirali smo 4 rezervna kertridža za Wenax K1 kako bi videli koliko su izdržljivi (0.8 ohm i 1.2 ohm) i rezultati su sledeći:

– Rezervni (U kutiji) 1.2 ohm , 12 danaPosle nekih 8 je polako počeo da se gubi kvalitet same arome).

– Rezervni (U kutiji) 0.8 ohm, 9 dana što je i logično, samo što grejač od 0.8 ohm kada oslabi, to se odmah oseti   po neprijatnom ukusu.

– Rezervni (Dokupljeni) 1.2 , 14 dana, tačno 2 nedelje, prošlo je tačno 25ml tečnosti kroz njega, čak smo sigurni da bi određeni broj korisnika ignorisalo opadanje snage samog grejača i nastavili normalnu upotrebu istog.

– Rezervni (Dokupljeni) 0.8, 10 dana. Samim tim što je 0.8 ohm logično je da više tečnosti „popije“ tako da su u istom rangu, i što je najbitnije, ne „crkavaju“ posle 2,3 dana već mesečno nije potrebno izdvojiti za više od 2-3 rezevna kertridža.

Spada u e-cigarete za koje važi izraz „tesniji“, što je naročito dobro za početnike koji su se tek skinuli sa pljuga, u prevodu, nećete morati da „udišete“ svim kapacitetom pluća, već će cug morati malo da bude jači, nešto slično kao sa klasičnim SLIMS cigaretama.

Što se samih reklamacija uređaja tiče, nismo imali ni jednu do sada kada je ovaj uređaj u pitanju, napravljen je tako da ne može da procuri, ali svakako Vam ne savetujemo da koristite tečnosti ispod odnosa 60/40 u korist Biljnog glicerina (VG). Takođe neophodno je izbegavati proizvođače/brend koji u svojim tečnostima ima vodu.

U ponudi, uz veliki broj ukusa,  imamo specijalne Nic Salt tečnosti koje će Vam uz Wenax K1 sasvim sigurno pomoći da se udaljite od Vaših starih i loših navika u vidu klasičnih cigareta.

Sve u svemu, ova e-cigareta jeste namenjena za sve one koji bi da probaju da udju u svet „vejpera“ , kao i ogroman broj magičnih ukusa iz našeg shop-a, ali nije jedna od onih čija će vam baterija trajati po 2, 3 dana.

blog

GeekVape Wenax K1 recenzija

Povratak na blog                                  ...
Read More
{"dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"true","design":"design-2"}